"Трейс" подкрепи балканските атлети

"Трейс" подкрепи балканските атлети | StandartNews.com

Водещата българска фирма в областта на пътното строителство "Трейс Холдинг Груп" чрез своята Фондация "Трейс за хората" даде силно рамо на балканската атлетика. Президентът на Асоциацията на балканските атлетически федерации (АБАФ) Добромир Карамаринов и Николай Михайлов-младши представител на "Трейс" подписаха пред медиите партньорския договор. "АБАФ включва 17 държави и е много популярна в международните среди.

Всяка година организираме 10 шампионата в зала и на открито, Гала в края на сезона, а имаме и сериозна обучителна програма. Балканският тим ще участва и тази година в Мача на гигантите заедно с най-силните отбори в света. Радвам се, че това бе оценено от такъв гигант в бизнеса какъвто е "Трейс Груп Холдинг", коментира Карамаринов. Николай Михайлов разкри, че холдинга и фондацията спонсорират много спортове, сред които баскетбол, художествена гимнастика и борба, а сега за първи път подпомагат и международна федерация, което е огромна чест за тях.

Преди 2 г холдинга реновира атлетическата писта на ст."Берое" в Стара Загора. В чест на 180-ата годишнина от рождението на Васил Левски, Михайлов подари на гостите биографията на Апостола, която е писана от Захари Стоянов. След подписването на контракта Карамаринов подари на Михайлов (на снимката) официалния екип на АБАФ за Мача на гигантите. Най-добрите български атлети за 2014-а и 2015-а година Георги Иванов и Габриела Петрова уважиха подписването и заявиха, че за тях винаги е чест да защитават България в стартовете от Балканиадите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай