Ски бегачите с успешна тренировка в спринта - Спорт - Стандарт Нюз


14:00 ч.

13.02.18

1 мин.

0

0

0
Ски бегачите с успешна тренировка в спринта

фото: Веселин Цинзов набира скорост по трасето в спринта


Българските ски бегачи на олимпиадата си направиха успешна тренировка по време на квалификациите в спринта на 1,4 км. Веселин Цинзов зае 59-о място, Йордан Чучуганов е 68-и, а Антония Григорова е 66-а.


"Не ми хареса как се класирах, но трябва да се има предвид, че аз никога не съм бягал спринт. Надявам се това да ми е било едно добро контролно за 15-те километра и там да се представя на шест. Пистата е тежка, каквато аз обичам и се надявам в следващия старт всичко да ми е наред", коментира Цинзов.


Дебютантът Чучуганов пък разкри, че е бил под леко напрежение преди старта. "След като избягах квалификацията съм много добре. Спринтът го използвахме като тренировка за 15-ете километра, допълни Чучуганов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент