Русев надъхва "Левски" срещу ЦСКА-София

Русев надъхва "Левски" срещу ЦСКА-София | StandartNews.com

Собственикът на "Левски" Спас Русев ще подкрепи „сините" в съботния им мач с ЦСКА. Това разкри той от Истанбел пред "Дарик". Русев е там за важна среща с шефа на турския концерн "Garanti Koza". Това разкри самият той, след като изненадващо се появи на партито на тенисистките преди началото на организирания от компанията турнир.

"В Истанбул съм още ден, два и се прибирам в София", заяви Спас Русев. Сигурно ще присъствам на мача в събота на националния стадион. Не искам да коментирам нищо преди двубоя", сподели Русев.

Шефът на "сините" разкри още, че е бил на заседание на борда на директорите на притежавания от него телеком VIVACOM в Люксембург, след което се е отправил към Истанбул за въпросната среща.

Давид Яблонски още не е напълно възстановен и е вероятно да пропусне мача на "Левски" срещу „червените". Чехът продължава да има проблеми с адукторите. Капитанът Веселин Минев, който все още изпитва проблеми с прасеца, вече започна тренировки. По-големи са шансовете левият бек да е готов за събота.

Бабатунде Адениджи и Антонио Аниете не получиха картони срещу "Дунав" и няма да бъдат санкционирани за дуела с „червените".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай