16:15 ч.

15.05.18

1 мин.

0

2

0

Пак ще търсят Боян с хеликоптери

от редактор |

Пак ще търсят Боян с хеликоптери

Спасителите в Хималаите ще направят още един опит да открият изчезналия в подножието на връх Шиша Пангма Боян Петров. Екипът, който управлява спасителните хеликоптери, съобщи, че машините ще направят ново облитане, ползвайки указания от шерпите, които се върнаха от подножието на върха. Според пилотите времето днес е по-добро от вчера, въпреки че все още то не позволява безпроблемно търсене.


В съобщението на Simrik Air се пояснява, че ако не успеят да излетят днес хеликоптерите, ще се направи нов опит утре рано сутринта. "Да се молим за най - доброто", завършва съобщението на спасителите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 18:14 · 15.05.2018
Mnogo kasno po4na tarseneto sadchto da kaje oravitelstvoto ns germ drugsrkata milionerka vanschna minister
Гледка · 16:51 · 15.05.2018
Как изглежда този връх гледан от високо
https://goo.gl/maps/3M3wArLgEGz
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент