14:20 ч.

10.10.17

1 мин.

0

2

0

Кралев: Бъдещето на "Армията" ясно след учредяването на "Сердика спортни имоти"

от редактор |

Кралев: Бъдещето на "Армията" ясно след учредяването на "Сердика спортни имоти"

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев даде яснота около конкурса за отдаването под наем на стадион "Българска армия" и спортно-тернировъчна база "Панчарево".


Ето какво обясни спортният министър в своя Фейсбук профил:


"Отново зачестиха въпросите кога ще бъде обявен конкурсът за наем на ст. "Българска армия" и спортно-тренировъчна база в Панчарево. В момента изчакваме да приключи административната процедура по учредяването на новото дружество "Сердика спортни имоти" ЕАД.


Част от имотите, които трябва да бъдат апортирани в дружеството са публична държавна собственост и въз основа на решението на Министерски съвет от 20 септември те придобиват статут на имоти частна държавна собственост. Областният управител на област София трябва да отрази промените в актовете за държавна собственост.


Всички необходими документи са предоставени от ММС на Областна управа област София с вх. № 03/112-001 от 25.09.2017 г. Всеки момент очакваме издаването на актовете за промяна на статута на имотите и вписването им в Имотен регистър.


Веднага след това ММС ще подаде документите на новото дружество за вписване в Агенцията по вписванията. Този процес е кратък и след приключването му ще бъде обявен публично и конкурсът за отдаване под наем на ст. Българска армия и спортно-тернировъчна база Панчарево, като тръжната документация е готова и одобрена от мен", обобщи Кралев.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 08:42 · 12.10.2017
Пак сте измислили как да дадете базите на доказания и безкрупулен престъпник и мутра Гриша Ганчев. Всъщност само в смешната България, нискочелест селяк от Микре, кинта и двайсе, да бъде мутра и престъпник, за който няма закони
Потребител · 19:54 · 11.10.2017
Угоен ШОПАР !!!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент