Играчи съдят Ивайло Петев в Кипър

Играчи съдят Ивайло Петев в Кипър | StandartNews.com

Тримата футболисти, които бяха обвинени от старши треньора на Омония (Никозия) Ивайло Петев, че са играли съмнително в някои мачове, внесоха жалба срещу него в полицията. Новината съобщи телевизия ANT1, цитирайки полицейски служител. Органите на реда в Кипър ще търсят и днес Петев, за да обясни думите си пред медиите в България.

Става дума за тримата португалски футболисти - Ренато Маграса, Алекс Соареш и Рафа Лопеш, като първият има и кипърски паспорт. Петев обясни, че ги е отстранил от отбора, но под натиск от страна на ръководството са били върнати. Бурята в клуба обаче няма изгледи да приключи, след като днес, по време на срещата си с президента, Петев е предоставил видеа, които иска да използва като доказателства за думите си.

Радио "Астра 92.8" пък съобщава, че не само въпросните трима са с подозрително поведение. Именно за да докаже наличието и на още такива хора, българинът е занесъл записите. Засегнатите футболисти са се обърнали за защита към Синдиката на играчите в Кипър, който им е гарантирал юридическа подкрепа. Самите те пък са потвърдили, че са готови на всякакво съдействие на полицията, за да изчистят имената си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай