Fibank награди Радо Янков и неговия треньор

Fibank награди Радо Янков и неговия треньор | StandartNews.com

Най-голямата българска банка Fibank (Първа инвестиционна банка), генерален спонсор на Българската федерация по ски награди днес Радослав Янков и неговия треньор Георги Атанасов за успешното представяне през сезона.

Водещият ни сноубордист спечели малката световна купа в дисциплината паралелен гигантски слалом, завърши втори в генералното класиране за сезона в паралелните дисциплини, а на световното завърши четвърти и шести, съответно в паралелния гигантски слалом и в паралелния слалом.

Янков получи чек за 5000 евро от Светослав Молдовански, изпълнителен директор на Fibank. Треньорът му Георги Атанасов бе награден с кюлче инвестиционно злато.

Връчвам тази награда на Радослав Янков с огромни благодарности за приноса му към българския спорт и вдъхновението, което дава на младите хора у нас. С пожелания през следващия сезон да спечелиш и двата глобуса", заяви при връчването на чека Светослав Молдовански.

Вицепрезидентът на БФСки Георги Бобев сподели пред медиите, че с голямо удоволствие присъства на тази церемония. "Едно голямо благодаря към Радо и неговия треньор за всички радости, които ни донесоха. Те са плод на много труд. Да се порадваме сега на успехите и да им пожелаем хубаво да си починат и с нови сили да започнат подготовката за следващия сезон", заяви Бобев.

Най-успешният ни сноубордист благодари на Fibank, че още от първата година в която е постигнал сериозни резултати са повярвали в него. "Благодаря за вярата в мен. Опитвам се постоянно да давам най-доброто от себе си, за да има силни резултати, сподели Янков пред медиите.

Неговият треньор също благодари на Fibank, на Българската федерация ски и нейните спонсори, на БОК и на всички които им помагат с Радо да си вършат работата. "Надяваме се, че са доволни от това което сме свършили. Ще продължаваме да работим още по-силно, за да има още по-добри резултати", обеща Атанасов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай