Дебют на Роналдо в Ювентус, победата срещу Киево бе трудна

Снимка: juventus.com

Дебют на Роналдо в Ювентус, победата срещу Киево бе трудна | StandartNews.com

С трудна победа започна сезона Ювентус, който защитава титлата си във футболното първенство на Италиял Отборът от Торино спечели с 3:2 като гост на Киево. Двубоят беше официален дебют за португалската звезда на шампионите Кристиано Роналдо, който обаче не успя да отбележи гол в първия си мач в Серия А.

Мачът започна с минута мълчание в памет на жертвите от трагедията в Генуа, където преди няколко дни се срути автомобилен мост и отне живота на 43 души.

Сами Кедира откри резултата за гостите още в 3-ата минута. Домакините първо изравниха след гол с глава на Мариуш Степински в 38-ата минута, а в 56-ата поведоха след точно изпълнена дузпа на Емануеле Джакерини.

Ювентус изравни след автогол на Матиа Бани в 75-ата минута. В последните минути на мача Стефани Сорентино спаси два удара на Кристиано Роналдо, а в добавеното време резервата Федерико Бернадески донесе победата на шампионите.

Малко преди гола на Бернадески подадение на Марио Манджукич беше отменено след преглед на системата за видеоповторение (VAR) заради игра с ръка на Роналдо, секунди преди Манджукич да прати топката във вратата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай