БГ футболни легенди поемат втория отбор на „Лудогорец"

БГ футболни легенди поемат втория отбор на „Лудогорец" | StandartNews.com

Две емблематични имена от бг футбола започват работа като треньори на втория отбор на „Лудогорец". Ради Здравков, който до преди година и половина беше част от екипа на зелените се връща в клуба шампион, за да поеме треньорския пост в тима на дубльорите. Досегашният наставник Галин Иванов остава в щаба като негов асистент, съобщават от пресцентъра на разградския клуб.

Първата тренировка на втория отбор на „Лудогорец" с новия треньор е насрочена за понеделник в клубната база на орлите в Разград. Заедно със Здравков в щаба като селекционер ще работи Спас Джевизов. Той ще има задължението да помага и на главния скаут в детско юношеската школа на зелените Валентин Станчев при селектирането на младите таланти.
Новите специалисти в треньорския щаб на „Лудогорец" имат богати футболни биографии.Ради Здравков е бил треньор на много български отбори, а Джевизов идва в Разград, след като е бил начело на детско юношеската школа на ЦСКА.Преди това е бил работил като трпеньор в Кипър.

Развитието на „Б" отбора на „Лудогорец" е приоритет в дългосрочната стратегия на разградския клуб. В дублиращия тим правят своя дебют в професионалнияя мъжки футбол младите таланти от школата на клуба шампион. Вторият отбор е трамплин за изгравящите футболни звезди, обясняват от пресцентъра на зелените.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай