13:35 ч.

11.08.17

1 мин.

0

1

0
Българин оглави европейската атлетика

Първият вицепрезидент на Европейската атлетика Добромир Карамаринов пое управлението на структурата по време на световното първенство в Лондон. Това стана възможно след като шефът на ЕА Свен Арне Хансен (Нор) бе поставен под карантина.


Норвежецът се е почувствал зле и е потърсил лекарска помощ в хотела в който са настанени официалните гости. Медицинският екип е преценил, че има опасност Хансен да е поразен от вируса, който докара стомашна инфекция на над 30 спортисти участващи на световното.


Поради този факт норвежецът бе поставен под 48-часова карантина в хотела си. Така Карамаринов пое функциите на президент на ЕА. Като такъв той води заседанието на Изпълнителното бюро на Европейската атлетика в Лондон (на снимката), а после бе домакин и на официалния обяд, който даде ЕА.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 14:48 · 11.08.2017
Това е новина , нашият човек е взел ЛОПЕДИУМ и сега е щасТлиФ.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент