Цял свят се диви по булката Цвети

Цял свят се диви  по булката Цвети | StandartNews.com

Сватбата на най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова за дългогодишният й приятел Михаил Мирчев получи доста голям отзвук у нас и по света. В социалните мрежи се появиха десетки коментари относно събитието, което се състоя в събота вечер пред над 100 души в столичния х. "Маринела". Феновете от цял свят изказаха поздравления към младото семейство. Повечето мъжки фенове пък съжалиха, че са "изпуснали" красивата пловдивчанка.

"Тъжен ден! И Цвети се омъжи. Изпуснахме я", ядосваха се мъжете. Разбира се, веднага след това следваха и поздравления. Такова имаше и от световната тенис асоциация WTA. "Честито на Цветана Пиронкова, която се омъжи", пише в поздравлението. Други фенове пък се възхищават на красивата рокля на Цвети.

Иначе преди да съберат гостите, сред които бяха и звезди от световния тенис, в София - по-рано в събота Пиронкова и Мирчев направиха църковната церемония в Пловдив.

Двамата влюбени заминаха на романтична ваканция, но тя няма да продължи дълго, тъй като на българката й предстои подготовка за олимпиадата в Рио.

Цвети и бившият футболист на "Локо" (Пловдив) решиха да сключат брак преди няколко месеца, след 6-годишна връзка.

Без първа брачна за Ана и Швайни

Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер не са имали първа брачна нощ във Венеция. Това твърди сръбският вестник "Курир". Източници на изданието, присъствали на сватбата разказват, че купонът е продължил до малките часове, а на сутринта семейство Швайнщайгер станали рано. Те трябвало закусят на близкия остров с кръстниците и членове на родата.

В същото време един от най-известните астролози в Сърбия Душан Величкович предрече нормален семеен живот за двамата. "Те ще имат много скандали, но бракът ще издържи", смята той.

Гарет Бейл се сгоди

Звездата на "Реал" М и уелския национален отбор Гарет Бейл се сгоди за дългогодишната си приятелка Ема Рис-Джоунс. Футболистът стори това само ден след 27-ия си рожден ден. "Тя каза: Да! Това е уикенд и рожден ден, който никога няма да забравя", написа Бейл на профила си в "Туитър". Гарет Бейл и Ема Рис-Джоунс в момента са на ваканция в Испания. Двамата са гаджета още от гимназията. Двойката има две дъщери - Алба и Нава.

Играч на "Изтребител" се бракува пред Карачанаков

Бившият футболист на ЦСКА и "Славия" Антон Карачанаков бе гост на сватбата на своя приятел от Ново Делчево Спас Наков, пише "Вяра". Той се венча за любимата си Димитрина Новакова в Сандански. Наков, който по професия е монтьор също рита, но в отбора на родната си място - "Изтребител". Димитрина пък бе определена като най-красивата принцеса. Допълнителен чар на сватбата придадоха нежните шаферки.

Бьорндален и Домрачова си казаха "да" тайно

Легендарният Оле Ейнар Бьорндален се ожени за втори път. Звездата в биатлона мина под венчило с колежката си Даря Домрачова. Двамата вече публикуваха снимки в социалните мрежи, но все още остава загадка къде се е провела церемонията.

Бьорндален и Даря се познават от игрите във Ванкувър през 2010 година. През април тази година пък стана ясно, че Домрачова е бременна, а момиченцето се очаква през октомври.

Това е втори брак за осемкратния олимпийски шампион. Предишният му отново беше с колежка от биатлона - италианката Натали Сантер, но двамата се разведоха през 2013 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай