20:40 ч.

10.07.18

1 мин.

0

0

0
Тенис с дъждобрани в НТЛ

Дъждът в София отново не уплаши участниците в поредния турнир на НТЛ. С професионалната работа на домакините от тенис клуб 15/40 в столицата турнирът завърши с успех.


Тази година, благодарение на подкрепата , която лигата има от СПИДИ всичко върви по вода. Тенис от високо качество показаха голяма част от участниците. Най-добрите в двата дни получиха специални награди от VEDRA International.


Победителите са Трифон Стефанов (18-40), Кирил Стоянов (40+), Иван Запрянов (55+) , Веселин Трифонов и Григор Шопов (двойки до 45) и финалисти си тръгнаха с най-новите продукти от търговската листа на фирмата.


Единствено при мъжките двойки 45+ доиграването на финалните срещи ще се състои в рамките на следващия турнир на НТЛ.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент