СК "ДЕМА" приема големия турнир на НТЛ

СК "ДЕМА" приема големия турнир на НТЛ | StandartNews.com

Водещият спортен комплекс в София "ДЕМА" в Младост 1А ще бъде домакин през уикенда на големия тенис турнир от календара на националната тенис лига (НТЛ). Надпреварата включва категориите: индивидуално мъже (18-40 г), 40+ и 55+, двойки мъже (до 45 и 45+) и смесени двойки. В събота, 15 юли, програмата ще започне с мачове при мъже индивидуално, начален час 9:30, а не преди 14,30 ч стартират двойки мъже.

Турнирът при смесените двойки, валиден за FPI PRIZE ще се проведе в неделя, 16 юли и ще започне не преди 10:30 часа.

Организаторите предвиждат утешителен турнир с награда за победителя, за отпадналите след първия си мач, който се очаква да започне в събота, не преди 12:30. Наградният фонд за турнира е осигурен от Ведра Интернешънъл. Заявка за участие можете да направите в сайта на лигата: http://www.ntl.bg/Application до 12:00 часа в петък, 14 юли - за индивидуално и двойки мъже, и до 12:00 часа в събота, 15 юли - за смесени двойки.

Ограничение в бройката на участниците няма.

По време на проявата тенисистите и гостите на турнира ще могат да опитат подобрената формула на Биолектра – Магнезий Форте на ВЕДРА. Всички участници ще получат продукти от BILKA.

От този турнир стартира инициативата „Радостта от движението", чиято цел е да популяризира ползите от двигателната активност сред хората. Инициативата се провежда със съдействието на една от най-големите компании в областта на грижите за здравето на хората - GSK с бранда "Волтарен".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай