Старозагорската болница "Киркович" остана без парно

Имаме финансов спор за размера на лихвите, които дължим", обясни евентуалната причина за прекратяване на газоснабдяването изпълнителният директор на болницата проф. д.-р Йовчо Йовчев.

Старозагорската болница "Киркович" остана без парно | StandartNews.com

Старозагорската университетска болница за активно лечение "Проф. д-р Киркович" отново остана без парно. Спирането на синьото гориво, с което се поддържа отоплението е било изненадващо и без предупреждение. "В четвъртък преведохме авансово 47 000 лева на газоснабдителното дружество "Овергаз", но имаме финансов спор за размера на лихвите, които дължим", обясни евентуалната причина за прекратяване на газоснабдяването изпълнителният директор на болницата проф. д.-р Йовчо Йовчев. Днес той е направил неколкократно опити да се свърже с търговския представител на газоснабдителното дружество, но без резултат. В момента всички отделения с болни и лекарски кабинети се отоплявали временно с климатици и електрически печки.
  "Нямам обяснение защо ни наказват по този начин, затова очакваме час по-скоро да възстановят газоподаването и парното да заработи", каза проф. д-р Йовчев пред АСН.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай