Казахстан на Мъри записа поражение от Грузия

Всички резултати от Лигата на нациите

Казахстан на Мъри записа поражение от Грузия | StandartNews.com

България не успя да победи Словения и да се пребори за първото място в групата си. Срещата на "Васил Левски" завърши 1:1. През това време Норвегия напълно очаквано преодоля Кипър в Никозия с 2:0 и запази лидерската си позиция. Безспорно най-интригуващ беше сблъсъкът между Германия и Холандия в Лига "А", група 1. Световните шампиони от 2014 вече нямаха шансове за продължаване напред, но за гостите срещата беше от голямо значение. Холандците губеха с 0:2 до 85-ата минута, но с голове на Куинси Промес и Вирджил ван Дайк стигнаха до скъпоценно равенство 2:2, което ги прати във финалната четворка.

В останалите срещи Чехия надви с 1:0 Словакия в срещата от Лига "В", група 1. Патрик Шик донесе успеха на чехите, които финишират втори в групата след Украйна, а словаците изпадат в Лига "С". Дания и Ейре приключиха 0:0 в протоколен двубой, тъй като датчаните вече си бяха осигурили първото място, а ирландите не можеха да мръднат от последната позиция.

Воденият от Станимир Стоилов Казахстан пък загуби с 1:2 при визитата си на Грузия в Лига "D", група 1. Андора и Латвия пък завършиха 0:0. Победител в групата е Грузия със цели 16 точки, а Казахстан финишира на второ място с 6 пункта.

Съседите ни от Македония удариха с 4:0 Гибралтар, като домакин в протоколната срещата от Лига "D" група 4 и така спечелиха групата си с 15 точки в актива си. В другата среща от групата Лихтенщайн и Армения си разделиха по точка, след като завършиха 2:2.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай