38 двойки взеха участие в първия ОББ тенис турнир

38 двойки взеха участие в първия ОББ тенис турнир | StandartNews.com

На кортовете на национален ОББ тенис център се проведе първият тенис турнир за двойки-мъже, организиран от Обединена българска банка. В него участие взеха 38 двойки – клиенти, партньори и служители на банката.
В рамките на първия ден от турнира се състояха елиминации, а през втория – четвърт финали, полуфинали и финал. Всички участници демонстрираха класна и завидно спортсменска игра. На финала триумфираха Петър Котев и Радослав Владимиров, които победиха Борислав Константинов и Орлин Стойнев с 6-1.
Резултати от 1/4-финалите:
Стоянов/Чакъров – Кирлашев/Абаджиев 6-1
Константинов/Стойнев – Ставрев/Цветков 6-2
Котев/Владимиров – Радев/Минков 6-1
Божков/Йорданов – Георгиев/Цветков W.O
Наградите на победителите връчи Кристоф де Мил, изпълнителен директор „Финанси" и „Иновации" в ОББ.
По време на тенис турнира участниците не само показаха своите отлични спортни умения, но и допринесоха с допълнителни километри за каузата на КВС Груп „Да изминем разстоянието до Луната". Служителите на групата от всички 6 държави, в които тя присъства, изминават 384 400 километра чрез спортни активности, като в замяна КВС Груп превръща разстоянието в средства за местни каузи. За два дни участниците в ОББ тенис турнир натрупаха общо 329,18 км, като всички дариха резултатите си за благотворителните каузи, зад които КВС Груп застава. В България те са „ДЗИ: История с бъдеще - висше образование за повече български деца", Българската Коледа, уроци по финансова грамотност за деца в неравностойно положение на фондация because, курсове за предприемачи и сдружение „Деца с онкохематологични заболявания"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай