Венгер плаши "Лудогорец" с трансфери за L52 млн.

Венгер плаши "Лудогорец" с трансфери за L52 млн. | StandartNews.com

Мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер призна, че отборът е договорил Лукас Перес и Шкодран Мустафи. "Артилеристите" ще се бръкнат с общо 52 млн. паунда за двамата. Швейцарският национал идва от "Валенсия" за 35 млн., а нападателят на "Депортиво Ла Коруня" ще излезе 17 млн. Испанецът ще се събере в английската столица с баща си, който има сергия на пазара "Кемдън", където продава октоподи.

"Почти всичко е готово. Те изкараха медицински тестове. Остава само да приключим с документацията. В близките дни ще обявим всичко официално. Сигурен съм, че двамата ще се впишат в състава. Ще направим всичко възможно да им помогнем. Трябваше да се скъсаме от работа, за да приключим сделките", разкри Венгер, който бе критикуван цяло лято от феновете на "артилеристите" заради отказа си да дава тлъсти суми за нови попълнения. Според медиите в Англия "Арсенал" няма намерение да спира с трансферите. Нападателят на "Ливърпул" Даниъл Стъридж е спряган за "топчиите". Голаджията е крайно недоволен от статута си на резерва в "Ливърпул" и е склонен да се премести в Лондон. 26-годишният национал не харесва проповядвания от Юрген Клоп стил на игра и е крайно недоволен, че германецът не разчита на него за центъра на атака. Големият проблем пред сделката е, че трансферния прозорец затваря на 31 август в полунощ.

Дамският елит на футболна Европа идва в София

Гаджетата и съпругите на политиците, бизнесмените и футболистите винаги привличат специално внимание, тъй като доста често се движат заедно с тях, включително на публични места. Новият пробив на "Лудогорец" в Шампионската лига ще е повод в центъра на София да гастролира част от "висшата дамска класа" в европейския футбол.

Първото дефиле на ст. "Васил Левски" е на 28 септември, когато в ложата ще седне по-красивата половина на ПСЖ. През това лято нейните редици бяха попълнени от още две красавици - завоеванията на новите попълнения Хесе и Гжегож Криховяк. Още на представянето си испанецът пристигна на "Парк де пренс" с гаджето си Аура Руис, чието живо присъствие трудно оставя равнодушни хората около себе си. 24-годишната манекенка от Канарските острови веднага впечатли дори собственика на клуба Насер Ал-Хелаифи. Нежната кохорта в ПСЖ подсили редици и с французойката Селиа Жона - приятелката на поляка Гжегож Криховяк. Двамата са се запознали при престоя му в "Бордо" и любовта им разцъфтяла. Красотата на стадиона би била пълна, ако към тя се присъедини и белгийката Дебора Панзоку, съпруга на третото лятно попълнение Томас Мьоние от близо 10 години.

Още по-сериозен се очертава напливът на красавици на стадиона на 23 ноември, когато гостува "Арсенал". С риск да не обидим някоя от дамите, изброяваме Топ 5 в класацията на най-сексапилните дами на Топчиите, направена от "Дейли Стар". Там първите 2 места са за испански - Берта Рекеньо - спътничката в живота на Ектор Белерин и редовно присъствие на "Емирейтс", и Исабел Лопес Рамос - половинката на Начо Монреал. Следват ги Джесика Стърлинг, Марина Луценко и Лаурен Нийл, които са се обвързали съответно с Давид Оспина, Войчех Шчесни и Джак Уилшър. Новото попълнение в приятната компания е Леонита Лекай, годеницата на Гранит Джака. Тя изгря толкова неочаквано, че медиите се затрудниха дори да открият къдее родена - в Рур, където е срещнала швейцарския национал, или в Прищина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай