Погнаха Украйна заради спринцовки

Погнаха Украйна заради спринцовки | StandartNews.com

Това е магнезий, защити се лекарят на тима

УАДА взе на мушката си Украйна заради спринцовки и съмнителни опаковки от лекарства. Те бяха открити от журналисти, които дебнели край хотела на тима в Екс-ан-Прованс. До входа му стояла цяла торба с въпросните отпадъци. Тя била предадена на Френската антидопингова лаборатория, която от своя страна сигнализирала веднага в УЕФА. От Нион пък алармираха УАДА да започне спешно разследване срещу украинците. Коноплянка и компания явно трябва да пият доста силни неща, защото тези, които са вземали във Франция, не свършиха работа. Отборът завърши първенството като най-слабия. Украйна записа три загуби в предварителната група, като не успя да вкара и гол.

"Жълтата немска преса търси новини там, където няма да излезе нищо. Да ровят около някоя друга делегация, а не нашата. Тук става въпрос за магнезий, който ползвахме, за да правим компреси на играчите. Продуктите на "Наклофен" обаче не могат да се извадят от опаковката по никакъв начин - само със спринцовка", обяви лекарят на националния отбор Сергей Деперовский.

"Не знам защо служителите на хотела не са изхвърлили боклука, а са го оставили на входа. Другият път сигурно ще ровят и долните ни гащи", продължи специалистът.

От федерацията пък разкриха, че засега няма официално разследване от УЕФА по обвиненията за допинг.

Събират милион за Вилмотц

Медиите в Белгия подеха кампания за набирането на средства сред феновете. А целта е ясна - да бием заедно шута на Марк Вилмотц. От федерацията обявиха, че не могат да го направят сега, защото трябва да му платят 1 млн. евро неустойка. "Не сме се чували с него от европейското първенство", обяви изпълнителният директор Жерар Линард. Според него националите трябва да бъдат поверени на голямо име. "Ван Гаал е постижима цел", отсече той.

Плюят "дяволите" за лукс

Белгийските национали ни навлякоха гнева на сънародниците си със снимките от екзотични места, където се отправиха на почивка след провала на Евро 2016. Караско и гаджето му Ноеми Апар се излежават на впечатляваща яхта в Сен Тропе. Ромелу Лукаку пък броди из Ню Йорк със сестра си. Муса Дембел пък се излежава по плажовете заедно с половинката си Ноеми в Ибиса. Най-скандален от всички обаче бе Маруан Фелаини. Националната блондинка бе спипана да пуши пури и да пиянства.

Руски национали изпиха 250 000 евро

Сборная се провали с гръм и трясък, но това не пречи на руските национали да си живеят като царе. Двама от тях си навлякоха омразата на цялата страни с лъскаво парти в Монте Карло. Александър Кокорин и Павел Мамаев пръснаха само 250 000 евро за шампанско. Тандемът напоиха компанията с 500 бутилки от елитното "Арман де Бриняк" в клуб "Twiga". Компания им правеха половинките им Дария и Алана, които танцуваха боси по диваните на сепарето. "Момчетата показаха, че могат да бъдат лидери на всеки един елитен европейски клуб", гавреха се с тях феновете. Двамата не се прибраха заедно с останалите в Русия след фиаското, а отпрашиха за Ница с частен самолет. Заради атаката на феновете Мамаев бе принуден да си затвори профила в "Инстаграм", където сам си вкара автогол с видео от партито.

Избраха Грациано за най-стилен

футболист на европейското първенство. Според проучване на "radiomontecarlo" нападателят на Италия е най в крак с модата.

"Фенербахче" взе играча

на руския национален отбор Роман Нойщетер. Той идва като свободен агент. До момента Нойщетер играеше за "Шалке", но отказа да преподпише и си тръгна. Немският клуб веднага реагира и започна преговори за привличането на исландския национал Рагнар Сигурдсон.

Изпратиха у дома холандеца

Бьорн Куиперс. Реферът, който ръководи четвъртфинала между Франция и Исландия, бе освободен от длъжност на Евро 2016. Това означава, че и той отпада от сметките за финала на европейското.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай