На 50 Стоичков започва умерен живот (ОБЗОР)

На 50 Стоичков започва умерен живот (ОБЗОР) | StandartNews.com

1,2 милиона гледаха шоуто на Камата

Проучва кандидат-зетьовете, пише отсъствия за юбилея

България разплака Христо Стоичков за 50-годишнината му на претъпкания с 40 000 зрители "Васил Левски". А той й подари незабравим спортно-музикален спектакъл. В може би последната си изява като футболист Ицо отново вдигна на крака стадиона и отново вкара гол със знаменитата левачка. Отделно 1 228 000 зрители се включиха в директното тв предаване, което отреди на канала пазарен дял от 34%.

След шоуто Камата призна, че е направил равносметка на половинвековния си живот. "Първите 50 ги минах отлично, оттук нататък ще бъде екселентно (има предвид, превъзходно, б.р.) - заяви той в интервю за bTV. - Почваме с лов и риболов, по-спокоен живот. Къде на плаж, къде някъде другаде. По-спокоен, по умерен живот, ама няма да се предам лесно", разкри плановете си Ицо.

Той разказа и как гради отношенията си с другите хора: "Как може някой да дава мнение за теб, ако не е седнал с нас да изпие чаша вода? Да дойде такъв, който слиза от каруца и той да ми дава мнение... Абе, как да допусна такъв човек?"
Като баща на две дъщери Стоичков призна, че държи изкъсо положението: "Естествено, че проучвам мъжете, с които ходят. Първо ги тествам дали могат да издържат, без да спят. После ги проучвам по разговорите, които водя с тях. Ако не те гледат в очите - значи има нещо, което рано или късно ще се случи. Аз, като говоря с някого, го гледам в очите. Засега съм доволен."

На самия юбилей развълнуваният Стоичков беше подчертано привлекателен в изявленията си и единствената критика, която си позволи, беше към тези, които не го уважиха с присъствие: "За мен празникът се получи както си го представях. По-добре, отколкото ако бяха дошли някои от претенциозните големи звезди, които искат това, искат онова. Няма да споменавам имената на тези, които казаха, че ще дойдат, а не дойдоха. За мен те вече не съществуват и са изтрити от моя телефон."

Стоичков призна, че засега няма намерение да се връща в родината си, като се аргументира с ангажиментите си към мексиканската телевизия "Унивисион".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай