Глас от радиото сменя Дел Боске

Глас от радиото сменя Дел Боске | StandartNews.com

Сега всички ще започнат да дават акъл, обяви след загубата Серхио Рамос. "Най-лесно е на дивана и пакет чипс. Много хора искаха да видят как се проваляме. Победата има много бащи, а загубата, както казва Наполеон - е сираче. Разочарованието е много голямо. Имахме много хубави моменти в националния отбор. Сега ще искат да ни пенсионират. А в други тимове си ритат хора на по 35 години и никой не им прави проблем", каза още капитанът.

Хоакин Капарос е фаворит за заместник на Висенте дел Боске, твърди испанското издание "Ас". Маркиза от Саламанка говори мъгляво за бъдещето си след провала 0:2 от Италия, който свали Испания и от европейския трон. Преди първенството във Франция Дел Боске обаче бе заявил, че си тръгва при провал. "Трябваше да го направи още преди 2 години!", отсече "Марка".

Още по-остър в перото си бе Хуан Руиз в коментар пред "Ел Паис". "Само един посредствен и тъжен треньор, по-известен като ленивеца Дел Боске, може да приключи кариерата си по-такъв нелеп начин", скочи журналистът и допълни, че Висенте е бил като ученик пред колегата си Антонио Конте.

Според "Ас" Капарос, който в последно време се изявява като коментатор в националното радио, нарочно е отхвърлил няколко оферти, за да бъде на разположение на федерацията. Освен това има и личната препоръка на Дел Боске. Назначението обаче зависи дали босът Вияр ще остане начело на УЕФА или не, а в само след два месеца започват световните квалификации. Останалите имета, които се спрягат са Роберто Мартинес, Хулен Лопетеги, Хуан Карлос Гаридо, както и това на французина Луис Фернандес.

Шакира бра срам в ложата

Изумената от провала на Испания Шакира се превърна в хит вчера. Певицата подкрепяше любимия Жерер Пике от ложата заедно със синовете Милан и Саша, брат си Тонино, както и родителите на защитника. В началото на мача тя дори намери време, за да нахрани Саша, който е на година. С това обаче хубавите мигове за групата приключиха. Колумбийката се чудеше къде да си намери място и не вярваше какво става на терена. Гаджето и пък бе фигурант и при двете попадения за "Скуадрата". Според мнозина испанци обаче вината за загубата е в белия екип, който бил прокобен за националите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай