Режат ни билетите за мача на Кубрат

Режат ни билетите за мача на Кубрат | StandartNews.com

Феновете на Кубрат Пулев в България получиха неприятен удар. Той дойде от сайта, който продава билетите за двубоя на Кобрата с Антъни Джошуа. Срещата ще се състои на 28 октомври в Кардиф. Доста българи опитаха да влязат в сайта и да си закупят билети, но се оказа, че достъпът от България до платформата е спрян. Така Кобрата ще разчита на подкрепа само от наши сънародници, които са на Острова. Иначе над 80 000 души вече са закупили пропуски за двубоя и стадион „Принсипалити" ще бъде изпълнен до краен предел за сблъсъка за три пояса – тези на WBO, IBF и IBO.

В същото време Пулев заяви в интервю за IFL TV, че въпреки малкото време, с което разполага за подготовка, ще бъде във върхова форма за мача. "На 28 октомври пред 80 000 зрители ще се чувствам много добре. Вярвам в това! Сега се чувствам отлично, а след месец и няколко дена смятам да се чувствам още по-добре. В топ форма съм и готов за бой", заяви Кубрат. "Може да се каже, че ще е малко кратко времето за подготовка, поради малки неуредици може би в моя тим и от моите мениджъри. Вярвам, че ще нокаутирам Антъни Джошуа. Да, вярвам! Вярвам, че ще го победя, не знам по какъв начин, но вярвам, че ще го победя!", добави Кобрата.

Мениджърът му Кале Зауерланд размаха пръст на Джошуа преди сблъсъка. "Погледнете съперниците, които Кубрат е побеждавал: Александър Димитренко, Тони Томпсън, Александър Устинов, все момчета, които бяха на върха на кариерата си, когато се биха с него. Той се е бил с едри момчета преди, побеждавал ги е и има сериозна кариера в аматьорския бокс. Той е започнал да се боксира на 12 годишна възраст. Антъни Джошуа е голям шампион, но той каза, че все още се учи на бокс. Не бихте искали да се изправите срещу съперник като Кубрат Пулев по това време", добави Кале.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай