Още един габровец ожали 3 лв, но си докара над 3 млн.

Още един габровец ожали 3 лв, но си докара над 3 млн. | StandartNews.com

Николай Стефанов от град Габрово е щастливецът, който спечели 3 120 616.80 леваот играта ТОТО 2  "6 от 49". Късметлията е участвал в играта с фиш за 3,50 лева, а печелившите числа бяха изтеглени в 49 тираж, който се проведе миналия месец на 22юни. Така той става 92-ият тотомилионер на България, след като почти месец цяла страна беше в очакване на появата му. Чекът му беше връчен тази вечер от Део.

Николай е на 57 години, щастливо женен, с две деца. Има 38 години трудов стаж и сусмивка споделя, че приключва кариерата си с печалбата на джакпота. Откакто се помнииграе тото редовно и не пропуска тираж. Има си и числа, с които участва в различнитеигри. Но точно този път решил да ги замени с други и късметът му се усмихва.

Имах планирана почивка в чужбина, затова не се обадих да взема печалбата си, обяснява забавянето си новият тотомилионер и пожелава много здраве, късмет и вяра на всички. Разказва още, че първа за печалбата разбрала съпругата му, която не могла даповярва, после заминали на почивка, знаейки и спокойни, че вече са милионери. Дори преди да замине отишъл в тотопункта да си пусне фишове за тиражите за следващите две седмици. Касиерката го попитала дали не е той милионера, но той убедително отговорил,че не е. Искал да дойде и да вземе печалбата си, за да каже на всички. Веднага след като бе спечелен, джакпотът в играта  ТОТО 2  "6 от 49" стартира с нови 2 000 000 лева. За днешния тираж той вече е 2 640 000 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай