Кралев награди медалистите от европейското по щанги

Кралев награди медалистите от европейското по щанги | StandartNews.com

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетни награди на медалистите от Европейското първенство по вдигане на тежести.

Срещата се състоя в Министерството на младежта и спорта. На нея присъстваха и президентът на Българската федерация по вдигане на тежести – Неделчо Колев и треньорът на националния отбор по вдигане на тежести – Иван Иванов.

Eдин от европейските медалисти и състезатели – Стилян Гроздев пожела успех на всички състезатели и сподели, че следващата цел на българските състезатели е Световното първенство. Той допълни, че подготовката за състезанието е била трудна и че конкуренцията става все по-жестока.

Треньорът на националния отбор по вдигане на тежести Иван Иванов изрази доволство от представянето на състезателите пред журналисти. „От 11 души, 8 влязоха в първата шестица, което е едно добро постижение на този етап", посочи той. По повод скандалите с неплатени глоби на Българската федерация по вдигане на тежести, Иванов каза: „Стремим се всеки да си свърши работата. Ръководството се занимава с глобите и организацията, а аз се занимавам със състезателите вътре в залата". Той добави, че гледа с оптимизъм към Световното първенство и пожела на всички състезатели да са здрави и да нямат контузии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай