Ивет Лалова се завръща в София

Ивет Лалова се завръща в София | StandartNews.com

Мечтата на българските атлети да тренират заедно в София със звездата Ивет Лалова-Колио ще се осъществи още тази зима. Това обяви самата топ спринтьорка по време на пресконфренцията за подписването на новия договор за партньорство между БФЛА и водещия български телеком Мтел.

"От октомври започвам подготовка за новия сезон и с радост ще идвам да се подготвям и в новата зала "Асикс Арена", каза Ивет.
Тя ще стартира през зимата на няколко турнира, но целта й за 2018-а е Европейското на открито през август в Берлин. Президентът на БФЛА Добромир Карамаринов благодари от името на всички атлети на министър Красен Кралев, че удържа на обещанието си и завърши успешно ремонта на зала "Фестивална". Карамаринов и Илияна Захариева, директор "Корпоративни комуникации" в Мтел обявиха подновяването на контракта между федерацията и телекома.
"Продължаването на договора ни с Мтел е голям повод за радост, защото това е поредното доверие от бизнеса към Българската федерация по лека атлетика, което не само финансово подпомага нашия спорт, а и показва, че начина по който работим наистина буди доверие в нашите партньори, коментира Карамаринов. Илияна Захариева обяви, че е много щастлива, че заедно с БФЛА продължават партньорството си за четвърта поредна година.
"Това наше партньорство е нещо повече от спонсорство. С федерацията по лека атлетика се чувстваме партньори и заедно се радваме на успехите не само на професионалните ни атлети, а и младите таланти. Това е и причината да направим заедно веригата "Мтел атлетика за младежи", която през годините става все по-популярна сред младите хора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай