13:45 ч.

13.10.17

1 мин.

0

0

0

Българин оглави важна комисия в световната борба

от редактор |

Българин оглави важна комисия в световната борба

Българският спорт и родната борба получиха поредното международно признание. Генералният секретар на Българския олимпийски комитет, Белчо Горанов, беше избран от Изпълнителното бюро на UWW за председател на Юридическата и Етична комисия на международната федерация.


Горанов е дългогодишен член на тази комисия и бивш състезател по борба. През последните години е участвал активно в решаването на едни от най-сложните казуси свързани с борбата. С негова помощ борбата запази и мястото си в летните олимпийски игри.


Освен това Горанов ще действа и като първоинстанционен съдия по всички въпроси свързани с нарушение на правилата на UWW, както и на антидопинговите правила.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент