Американци: Кошмарът се бе готвил за Кубрат с вилица в кухнята

Американци: Кошмарът се бе готвил за Кубрат с вилица в кухнята | StandartNews.com

Известният американски сайт "boxingnews24" отправи критики към Кубрат Пулев относно избора му на съперник за мача за интерконтиненталната титла на WBA в "Арена Армеец". Както е известно, в събота Кобрата се изправи срещу бившия световен шампион в тежка категория Самюел Питър, който обаче се отказа след само 9 минути на ринга заради контузия на ръката. Според анализаторите, разликата в класите е била голяма, а Нигерийския кошмар е бил бавен, с наднормено тегло и лоши удари. "Беше прекалено лесно за Пулев", коментираха от boxingnews24.com. "Изглежда, Самюел Питър се беше готвил за този мач в кухнята с нож и вилица. Пулев е добър боксьор, но няма шансове срещу топбоксьорите в тежка категория. С липсата на мощ в ударите и умения с дясната ръка той не би имал шанс срещу гиганти като Джошуа, Уайлдър, Руис-младши, Ортиз и Паркър.

На 35 г. Кубрат Пулев той няма младостта, за да добави малко мощ. На неговата възраст той вече е завършен боксьор и не е в състояние изведнъж да развие силата, която ще му е необходима, за да победи най-добрите в дивизията. Ако мениджърите на Пулев искат от него да се бори с момчета като Самюел Питър до края на кариерата си, мисля, че той може да печели тези битки. Той обаче не е в състояние да победи топ боксьорите", заяде се Ерик Болдуин.

Джошуа вдига тежести със зъби

Антъни Джошуа работи здраво четири дни преди световният шампион по бокс в супертежка категория да проведе втора защита на титлата си във версия IBF. Британската боксова звезда публикува кадри от своя тренировка, на която вдига тежести със зъби. Олимпийският шампион от Лондон 2012 сподели в социалните мрежи видео как е захапал кърпа, на която висят две пудовки (б.а. всяка, от която тежи поне 16 кг...). С това упражнение той тренира мускулите на врата си. Джошуа има перфектен баланс от 17 победи в 17 мача на профиринга, всичките с нокаут. Той ще се опита да продължи тази серия и срещу американеца Ерик Молина, с когото ще се срещне на "Манчестър Арина" в събота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай