16:00 ч.

10.06.18

1 мин.

0

0

0

"А1 атлетика за младежи" стартира с 350 деца в София

от редактор |

"А1 атлетика за младежи" стартира с 350 деца в София

Първият старт от програмата за развитие на леката атлетика сред децата и младежите „А1 атлетика за младежи" стартира на 9 юни на Националния стадион „Васил Левски" в София.


В надпреварите по многоой участваха над 350 подрастващи атлети от цялата страна и няколко от най-талантливите ни юноши и девойки. Първите победители от веригата състезания са Лъчезар Вълчев (Лудогорец – Разград- на снимката) и Елизабет Шеченко (Маратонец – Бургас).


Програмата „А1 атлетика за младежи" на водешия теком у нас А1 и БФЛА ще продължи със занимания в училищата и спортните клубове през лято и есента, както и с верига състезания в цялата страна както следва: 31 август – Долна баня, 23 септември – София, 20 октомври – Луковит, 18 ноември – Плевен и финал на 2 декември в София.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент