Хубчев:Биха ни заслужено
Трета поредна победа в първенството записаха футболистите от набор 2010


12:00 ч.

05.10.18

1 мин.

0

0

0

"Верея" дължи пари на "Спорт Депо" за екипи

от редактор |

"Верея" дължи пари на "Спорт Депо" за екипи

Първодивизионният "Верея" продължава да има финансови трудности. От най-голямата верига спортни магазини в България - "Спорт Депо" разкриха пред "Стандарт", че на 12-и юли 2016-а година са подписали договор за екипировка Errea за отбора с президент Галин Михайлов, който е син на Николай Михайлов, собственик на "Трейс".


Още тогава екипите са били предоставени на тима. До момента обаче в "Спорт Депо", които представляват в България италианския концерт за спортна екипировка са получили само 3000 лв и то от трета фирма, която се явява спонсор на "Верея". Останалите 14 675 лева все още не са изплатени на "Спорт Депо".


"Верея", която е последен в класирането на Първа лига е регистриран като сдружение с нестопанска цел и е безпредметно да се търси по съдебен пък дълга. От "Спорт Депо" обявиха, че са алармирали всички за ситуацията, но все още няма никаква реакция.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент