17:30 ч.

13.08.17

1 мин.

0

0

0

"Венец на победителя" получи Костадинов за юбилея си

от редактор |

"Венец на победителя" получи Костадинов за юбилея си

Екзекуторът на "петлите" Емил Костадинов бе удостоен от министър Красен Кралев с най-високото държавно отличие в областта на спорта – почетния знак на ММС "Венец на победителя".


То се присъжда за извънредно големи заслуги за популяризирането на спорта и издигане на спортния престиж на нацията. Връчването на "Венец на победителя" се състоя в Националната футболна база "Бояна". Там Костадинов чества юбилея си - 50 години.  Награждаването бе извършено от съветника на Кралев - Гошо Гинчев.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент