"Васил Левски" притесни "Лудогорец"

"Орлите" отнесоха 4:0 "Монтана" преди битката с викингите

"Васил Левски" притесни "Лудогорец" | StandartNews.com

 

Теренът на стадион "Васил Левски" не е това, което очаквахме, обяви вратарят на "Лудогорец" Владо Стоянов след победата 4:0 над "Монтана". В четвъртък на националния стадион "орлите" приемат "Копенхаген" в първата среща от 1/16 финалите в турнира Лига Европа. ""Не мога да кажа, че направихме генерална репетиция, но беше хубаво, че победихме преди мача с датчаните, заяви Владо. - За самочувствието е добре тази победа. Знаем какви са силите на "Монтана", без да ги омаловажаваме. Едва ли някой в Копенхаген ще се заблуди от тази победа. Не смятам, че след като сме изиграли един мач повече от датчаните ще повлияе и да бъде минус или плюс. За мен лично е важно да не допуснем гол. В домакинските двубои е супер важно да не допуснеш гол%, допълни Стоянов.

Марселиньо вкара първите 2 попадения и предреши крайния изход. Вандерсон, който колегиално изработи втория му гол, направи резултата класически след пас на Сисиньо, а Вандерсон подаде и за четвъртия гол на Джонатан Кафу.

"Футболните специалисти много добре знаят, че първите мачове винаги почват малко по-трудно, коментира Дерменджиев. - Климатичните условия също повлияха. В крайна сметка обаче резултатът е 4:0. Изчистват се детайлите, но след 4 дни играем мач за Лига Европа, който е от по-висока класа и там ще видим какво ни е състоянието. "Копенхаген" е един изключително добър и организиран отбор. Гледали сме ги и те нас също. Очаквам много силен тактически двубой и за двата отбора. Всеки може да мечтае за полуфинал или финал. Имаме тази надежда и се готвим. Ако се получи ще бъдем много щастливи", допълни треньорът на "Лудогорец"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай