"Верея" дължи пари на "Спорт Депо" за екипи
Левски взе португалец, ЦСКА докара футболист от италианската Серия А


19:05 ч.

01.10.18

2 мин.

0

0

0

Трета поредна победа в първенството записаха футболистите от набор 2010

от редактори |

Трета поредна победа в първенството записаха футболистите от набор 2010

Възпитаниците на FC Sport For All (ФК „Спорт за всички") се изправиха срещу Атлетико Артен (втория отбор на ПФК Славия) и го победиха с категоричното - 4:0. Головете за успеха реализираха – два Валентин Иванов (2) и по един Димитър Божанов и Валентин Хаджинедев.


Футболният клуб „Спорт за всички" е нов, но амбициозен клуб със стремеж да даде възможност на всички деца да покажат таланта си и да намерят своето място за спортуване. Поставили са си за цел да запознаят децата с магията на футбола, да ги подготвят и да помогнат за развитието на вродените им качества и талант, както и за изграждането на характер и манталитет на победители.


„Спорт за всички" прилага средства, методи и форми на обучение съобразени с възрастовите особености на децата. Развива комплексно физическите, техническите, морално-волевите и интелектуални способности на децата. Екипът се състои от амбициозни професионалисти в сферата на ранното детско развитие в физическата и двигателна култура на децата .


Екипът на ФК „Спорт за всички " набира деца за представителните отбори на клуба (родени през 2009, 2010, 2011и 2012 години), които участват в първенства и турнири към БФС и извън страната в партньорската мрежа на клуба в Европа. Клубът провежда своите тренировки на СК "Герман", който разполага със стандартен терен с изкуствено покритие. На децата се предлага и индивидуални тренировки, спортни лагери, летен спортен лагер, организиранo посещение на мачове и др.
Всички треньори в клуба разполагат с UEFA „B" лиценз, както и специализации в Европейски футболни клубове.


Желаещите да запишат децата си, родени между 2009-2012-та година, могат да го направят на телефон 0882487197 - Димитър Димитров.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент