Трета поредна победа в първенството записаха футболистите от набор 2010

Трета поредна победа в първенството записаха футболистите от набор 2010 | StandartNews.com

Възпитаниците на FC Sport For All (ФК „Спорт за всички") се изправиха срещу Атлетико Артен (втория отбор на ПФК Славия) и го победиха с категоричното - 4:0. Головете за успеха реализираха – два Валентин Иванов (2) и по един Димитър Божанов и Валентин Хаджинедев.

Футболният клуб „Спорт за всички" е нов, но амбициозен клуб със стремеж да даде възможност на всички деца да покажат таланта си и да намерят своето място за спортуване. Поставили са си за цел да запознаят децата с магията на футбола, да ги подготвят и да помогнат за развитието на вродените им качества и талант, както и за изграждането на характер и манталитет на победители.

„Спорт за всички" прилага средства, методи и форми на обучение съобразени с възрастовите особености на децата. Развива комплексно физическите, техническите, морално-волевите и интелектуални способности на децата. Екипът се състои от амбициозни професионалисти в сферата на ранното детско развитие в физическата и двигателна култура на децата .

Екипът на ФК „Спорт за всички " набира деца за представителните отбори на клуба (родени през 2009, 2010, 2011и 2012 години), които участват в първенства и турнири към БФС и извън страната в партньорската мрежа на клуба в Европа. Клубът провежда своите тренировки на СК "Герман", който разполага със стандартен терен с изкуствено покритие. На децата се предлага и индивидуални тренировки, спортни лагери, летен спортен лагер, организиранo посещение на мачове и др.
Всички треньори в клуба разполагат с UEFA „B" лиценз, както и специализации в Европейски футболни клубове.

Желаещите да запишат децата си, родени между 2009-2012-та година, могат да го направят на телефон 0882487197 - Димитър Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай