Стоичков, Бербатов и Пената кацнаха с хеликоптер за юбилея

Политическият елит отсвири ЦСКА 1948 за сметка на ПФК ЦСКА-София

Стоичков, Бербатов и Пената кацнаха с хеликоптер за юбилея | StandartNews.com

Христо Стоичков кацна с хеликоптер на Националния стадион "Васил Левски". Там легендата слезе, за да гледа ЦСКА-София в домакинството на Лудогорец. Мачът е навръх 70-ата годишнина на автентичния ЦСКА.

При Стоичков в хеликоптера бяха Димитър Пенев и Димитър Бербатов. Самият Бербо се похвали, че прави компания на кавалера на "Златната топка" и на Стратега от Мировяне.

Бившият нападател на ЦСКА и Манчестър Юнайтед публикува снимка преди полета към стадион "Васил Левски". Към фотоса Бербатов написа: "С легендата Христо Стоичков!".

Припомняме, че заради участието на ВВС на България "Синя" България публикува гневна декларация, като попита дали всеки може да наема въоръжените сили на България и кой ще плаща.

Президентът на България Румен Радев също прие поканата на ЦСКА-София да присъства на празника на червените, заедно с  военния министър Красен Кралев и Министърът на спорта Красен Кралев. Тримата имаха покани и от ЦСКА 1948, но отказаха да отидат на тържеството във Военния клуб. Радев и Каракачанов изпратиха техни представители, а Кралев игнорира събитието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай