Стилиян Петков отказал оферта от Индия

Стилиян Петков отказал оферта от Индия | StandartNews.com

Стилиян Петров може съвсем скоро да се завърне в професионалния футбол, разкри той пред bTV. Бившият капитан на националния отбор, който преди години се пребори с левкимията, все още обмисля две оферти. 

Той, Димитър Бербатов и Мартин Петров, бяха сред най-активните на терена по време на шоуто, организирано от Христо Стоичков в Стара Загора и с участието на "Барселона". Приятелите на Камата победиха с 3:2 каталунците след, хеттрик на Бербатов- 

Петров обаче разкри, че едва ли ще го видим отново в тандем с Бербо и в официални срещи, тъй като е отхвърлил оферта от Индия, където нападателят ще играе през следващата кампания.

Имам три оферти. Едната е от Индия, но я отказах. Прецених, че предвид преживяното от мен, не е добре да я приема. Все още не съм взел решение за останалите две, обмислям ги, заяви той.

Минути след като излезе от игра пък Петров беше категоричен: "Получи се един много хубав мач. Не сме малко по-младички, но след някоя и друга година и ние ще бъдем такива, но няма разлика в годините, а има можещи и неможещи", пошегува се той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай