16:55 ч.

04.08.17

2 мин.

0

0

0

Спас Русев: "Левски" ще навакса изпуснатото през последните 10 години

от редактор |

Спас Русев: "Левски" ще навакса изпуснатото през последните 10 години

Собственикът на "Левски" Спас Русев коментира назначението на новия треньор Делио Роси.


"Целият процес за избор на нов треньор протече по един доста необичаен начин, нетрадиционен за футбола, с абсолютна прозрачност. Николай Митов знаеше, че преговаряме с треньори, Роси знаеше, че говорим с Грант, Грант знаеше за Роси. Благодаря на Николай Митов, който абсолютно професионално си изпълняваше задълженията. Всеки друг би си тръгнал. Ние не го сменяме, защото е слаб треньор, той винаги ще е част от "Левски". Отборът просто минава на друга сцена, искаме европейски треньор, европейски играчи, за да наваксаме това, което сме пропуснали в последните 10 години", обясни Русев.


"Делио Роси е много интересен характер. Той прекарва повече време на тренировъчното игрище, интересуваше се от най-малките детайли. Когато дойде време да обсъждаме къде ще живее, той каза - това не ме интересува, аз по 20 часа от денонощието съм на стадиона. Аз ще му дам цялата си подкрепа, да се чувства комфортно", добави той пред "Гонг".


"Двама души са недоволни - и Грант, и Николай Митов. Но аз се опитах да го направя по най-прозрачния начин. Управителният съвет взе решение, кое ще е най-полезното за "Левски". Получих смс от Грант, след като избрахме Роси, няма проблеми. Двамата имаха различни финансови претенции. Но не дойдоха в България заради парите. И двамата дойдоха, защото виждат в "Левски" потенциал. Грант заяви, че вижда в "Левски" "спящ гигант". Ако я нямаше историята на клуба, нямаше как да ги доведа", добави собственикът.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай



Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент