От „Армията" се канят: Бием 2:0 „Лудогорец"!

От „Армията" се канят: Бием 2:0 „Лудогорец"! | StandartNews.com

От „ЦСКА-София" се изперчиха и обявиха, че утрес ще поставят „Лудогорец" на колене.

Един от най-опитните играчи на „Армията" Станислав Манолев дори посочи точен резултат с който ще бият шампиона. „Очаквам да се получи един добър мач. Както знаете в Разград играят открит футбол, ние – също. В момента ние сме най-класните отбори в България. Надявам се да ги надиграем и да си вземем нашето. Тук двата мача (б.р. - на „Българска армия") ги изпуснахме. Какво очаквам като резултат ли? 2:0 за нас", наду се Манолев.

Подобно бе мнението и на треньора на „червените" Стамен Белчев, който също смята, че неговия отбор има силите да победи „Лудогорец". „Мач като мач. Отиваме с приповдигнато настроение, макар и да не успяхме да победим в последния си двубой. Очаквам първо да играем добре, да вдигнем нивото спрямо предния мач. Дано излезем победители", каза Белчев. „Очаквам „Лудогорец" да играе футбол. Ще ни бъде по-лесно да излезем и да се надиграваме с тях. Дали сме готови да им развалим празника? Нека ние да празнуваме след мача", завърши уверено Белчев. Той разкри, че няма да може да ползва Арсенио Нунеш, а Симао е под въпрос.

Припомняме, че „Лудогорец" вече е шампион, а „ЦСКА-София" е втори на 16 точки разлика. След двубоя тази вечер разградчани ще получат златните си медали и ще отпразнуват шестата си поредна титла в елита на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай