Официално: Божков готов да оздрави ЦСКА (ОБЗОР)

Официално: Божков готов да оздрави ЦСКА (ОБЗОР) | StandartNews.com

Спасение за сегашното ЦСКА има и това вече е официално. Васил Божков уведоми с писмо, че е готов да оздрави дружеството. Един екземпляр е пратен до изпълнителния директор на "армейците" Александър Тодоров, а друг до синдик Дора Милева. Под тях стои подписа на Цветомир Найденов. Шефът на "Ефбет" е директор на създаденото през лятото ФК "ЦСКА София", в чийто управителен съвет са Васил Божков и синът му Антон.

Новината бе посрещната с ликуване от Дора Милева. "Ако наистина Васил Божков е поискал официално да оздрави ПФК ЦСКА, ще е много хубаво. Това е добра новина преди празниците", обяви дамата пред "Спортал". Преди това тя разкри, че Гриша Ганчев, който в момента дърпа конците в сянка на "Армията", желае единствено да прехвърли активите като участие в първенството, договори за базата и титли от ПФК "ЦСКА" АД на своето ФК "ЦСКА" АД. "Ще бъде хубаво, ако извади и оздравителен план, но такъв няма", отсече Милева.

Малко по-късно обаче синдикът изведнъж се обърна и обяви, че не вижда оздравителен план, нито пък смята, че Божков стои за писмото до нея. "То идва от Цветомир Найденов. Това са инвестиционни намерения. Не мога да кажа колко са дълговете в момента. Съдията ще се произнесе. Не вярвайте в спекулациите, че се намаляват или увеличават", заяви пред "Канал 3" Дора Милева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай