Новата цел пред футболните национали: Евро 2020

Новата цел пред футболните национали: Евро 2020 | StandartNews.com

Старши треньорът на България Петър Хубчев заяви, че е преподписал с Българския футболен съюз в срок от две години. Селекционерът на "лъвовете" призна, че мечтата му е отборът да се класира на Евро 2020.

"Подписах нов договор, да. Споразумението е за срок от две години. Гаранции, че ще го изпълня докрай, не съм искал. Има определени точки, според които и двете страни могат да реагират в определени ситуации. Някои от условията дори не сме ги коментирали. Най-много настоявах за това във всеки един възможен момент да играем контроли. Цел не ми е поставена от никого, но отсега ви казвам, че с цената на всичко ще трябва да опитаме да се класираме на Европейското първенство през 2020 година", коментира селекционерът.

"Няма да експериментираме в предстоящата контрола със Саудитска Арабия. Вярваме на тези момчета, които викахме до момента и които ще продължим да викаме. Дано тези, които визирах, че не се държат професионално, са го разбрали. Това най-лесно се вижда от нас по време на тренировките и мачове. Предстоящата контрола е напълно възможно да бъде последен шанс за всеки един от повиканите", добави Хубчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай