На "Герена" отдадоха последна почит на Павел Панов

На "Герена" отдадоха последна почит на Павел Панов | StandartNews.com

Част от ръководството на Левски, част от ветераните на "сините", деца от школата и доста фенове на столичани отдадоха почит на големия Павел Панов пред Сектор "А" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов". Пред клубния магазин на 26-кратните шампиони беше сложена голяма снимка на една от най-големите легенди на Левски. Погребението на великия български футболист Павел Панов ще се състои на 21 февруари, сряда, от 11:00 часа на Централните софийски гробища. Поклонението ще започне половин час по-рано. Легендарният играч на Левски ни напусна внезапно на 67-годишна възраст.

"Павката Панов беше изключителен човек. Един от най-добрите, да не кажа най-добрият ми приятел. Много го уважавах, беше изключителен футболист и изключителен човек. Може би над 10 години не сме се разделяли. Където и да сме играли, винаги сме били в една стая с него. Много близки. Мъчно ми е много. Имам много спомени с него, но просто не мога да говоря сега. Нещо ми се откъсна от сърцето. Обичаха го всички, защото никога не е правил интриги с никого. Весело момче, обичаше шегите много. Чудесен човек беше. За съжаление, си отиде много млад", каза друга легенда на Левски - Кирил Ивков.

"Аз за съжаление, не съм имал удоволствието да гледам на живо как г-н Панов играе. За мен той е част от спомена за романтичния футбол, нещата, които баща ми е разказвал, наред с имената на Гунди, Котков, Якимов, Дерменджиев. Аз в неговото име виждам човек, който е от поколението футболисти, който за всички ни е пример. Сега ми направи впечатление, че в тетрадката за спомени първото нещо, което е написано е: "Поздрав от фен на ЦСКА". Това е индикативно за какъв човек той е бил. Със сигурност един от хората в негово лице човек, който не само с действията си на терена, но и извън него, е пример за всички", заяви изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай