"Лудогорец" напълни сектор "В" за сряда

"Лудогорец" напълни сектор "В" за сряда | StandartNews.com

Билетите за "Лудогорец" - "Виктория" вървят като топъл хляб сочи справка на "Стандарт". "Орлите" могат да се похвалят, че два дни преди двубоя с чехите вече са разпродали почти целия сектор "В". Там ще бъде основната подкрепа за Георги Дерменжиев и компания. По-хубавите места на централната трибуна също вече са похарчени или резервирани. Така шампионите ще изправят срещу съперниците си и над 15 000 запалянковци. Срещата е в сряда от 21,45 часа на стадион "Васил Левски".

В същото време "орлите" си отдъхнаха поне малко след загубата от "Левски", след като трепериха цяла нощ заради Абел Анисе. Халфът напусна стадион "Георги Аспарухов" в 78-ата минута заради болки в гърдите при сблъсък с Роман Прохазка. Той се озова във ВМА, където му направиха прегледи, които показаха, че няма счупване или разкъсване на вътрешни органи, както се съмняваха от лекарите на тима. Анисе обаче се оплаква от силни билки, които от "Лудогорец" се надяват да отшумят до сряда. Ако това не се случи той ще пропусне срещата с "Виктория".

"Ще решавам за състава преди началото на срещата. Срещу "Левски" бяхме отпуснати, защото мислехме за сряда", обяви треньорът Георги Дерменджиев. "Вдигнахме мъртвец", ядоса се вратарят Владо Стоянов след загубата на "Герена".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай