Левски взе португалец, ЦСКА докара футболист от италианската Серия А

Левски взе португалец, ЦСКА докара футболист от италианската Серия А | StandartNews.com

Португалският 27-годишен защитник Нуно Рейш подписа днес тригодишен договор с Левски, съобщиха от клуба. Португалецът е бивш играч на Спортинг Лисабон, Метц, Панатинайкос и Витория Сетубал, както и юношески национал на своята страна. Титулярната позиция на Рейш е централен защитник, но играе и като десен краен бранител и като опорен полузащитник. В кариерата си има над 230 професионални мача.

А нападателят Али Соу вече е част от ЦСКА. Той пристига в отбора под наем от италианския Киево Верона. Договорът на голмайстора е до края на сезона, като той избра ЦСКА пред сериозни оферти от други чуждестранни клубове, информира клубният сайт на "червените"

Соу е роден на 14 юни 1994 година в Гамбия. От 2012 година е футболист на Киево, като последователно е преотстъпван на Юве Стабия, Пескара, Латина, Модена, Лече, Прато, Вибонезе и Скендербеу. През последния сезон той играе за албанския Скендербеу, като става шампион с отбора и печели голмайсторския приз в първенството с 21 попадения. Освен тях, Али Соу отбелязва 5 гола в турнира за Купата на Албания и 2 попадения в евротурнирите срещу Йънг Бойс и Динамо Киев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай