"Левски" с втори нов за 2 дни

"Левски" с втори нов за 2 дни | StandartNews.com

Само за 2 дни "Левски" си осигури двама нови играчи. След Илиан Мицански, договор подписа и бившият играч на "сините" Галин Иванов, който от няколко дни тренираше на "Герена". Договорът му е до декември. За последно бившият защитник на "Славия" игра в "Самсунспор". "Щастлив съм, че се връщам в "Левски", заяви той. - Знам какво е "Левски" за феновете и ще направя всичко възможно да ги радвам на терена", допълни той. Скоро към тима може да се присъедини и румънският бранител Сърджан Лукин, който се възстановява след скъсване на мускул.

Новият собственик на "Левски" Спас Русев пък най-вероятно ще пропусне първия си мач в клуба срещу "Нефтохимик" в Бургас утре. Причината са бизнес ангажименти в Англия. Най-вероятно той ще се появи на стадиона в мача с "Пирин" след седмица, който ще е на ст. "Георги Аспарухов".

Мачът на "сините" с "Царско село" за Купата на България ще се състои на ст. "Локомотив" в кв. "Надежда". Там ще се играе и срещата "Локо" Сф - ЦСКА. Билетите за втория мач ще са с цени от 10 лв. за феновете във всички сектори, докато за "Левски" - "Царско село" още не е сигурно дали ще са същите. За да е официално решението, Спортно-техническата комисия на БФС трябва да го одобри.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай