„Левски" мъдри днес селекцията

„Левски" мъдри днес селекцията | StandartNews.com

В „Левски" ще разберат днес с какви средства ще разполагат за лятна селекция. Управителният съвет на „сините" се събира на заседание, а основна тема е бюджета за нови попълнения. Това разкри спортният директор Даниел Боримиров. Той сподели, че вече е почти ясно кои футболисти ще си съберат багажа от съблекалнята на „Герена".

„Ще имаме Управителен съвет на който ще поискам да станат ясни финансовите параметри, за да знаем до къде можем да се простираме и какво можем да си позволим", започна Боримиров. „В нашето полезрение има доста играчи. И трябва да решим на кои належащи постове можем да си ги позволим тези момчета. Всичко е свързано с пари", допълни Борето. Директорът също така чака крайното решение на халфа Джереми де Ноойер във връзка с подновяването на договора му. Ръководителят добави, че по отношение на останалите футболисти с изтичащи контракти, все още няма развитие и промяна.

В същото време новият любимец на „сините" фенове Николай Кръстев подписа нов 3-годишен договор с клуба на сърцето си. „Ние му имаме пълно доверие. Юноша на клуба е и му вярваме много. Мисли, че пред него има бъдеще", коментира Боримиров.

Иначе под гръмотевична буря отборът на „Левски", ръководството, ветерани и деятели положиха венци и цветя пред паметника на легендата Георги Аспарухов – Гунди по повод 74-ата годишнина от рождението на великия футболист.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай