Колко малко му трябва на "синия" фен

"Левски" показа, че е жив и върви нагоре

Колко малко му трябва на "синия" фен | StandartNews.com

Стадион "Георги Аспарухов" в сряда беше врящ котел. Феновете го направиха така да изглежда. Така както е бил на велики мачове и е плашил още по-велики футболисти. Това е "Левски". Това е публиката на "Левски". Минути, часове след мача, а и днес всички говорят за атмосферата създадена от публиката. И за грешките на съдията.
Дълго време "Герена" пустееше. Все някой им беше крив на феновете и те отказваха да стъпят на стадиона. Сигурно за себе си са си прави. Футболистите на "Левски" не са вдигнали нищо от 2009 насам, като изключим заплатите си. Запалянковците бяха разочаровани и ядосани и на управата и треньорите, които се сменяха през 2-3 месеца. Всъщност намираха си оправдание да не ходят на мачовете на Левски. А Левски е различен от всички останали клубове, заради самата идея, която си идва с името на Апостола - да се бори. Преди се бореше със статуквото, сега се бори със съдиите и т.н и т.н. "Сините" няма да останат без съперници. Защото никой не харесва силните. А "Левски" днес е силен и плаши.
В сряда на "Герена" имаше 16 хиляди души водени от любовта към "Л"-то на фланелката. А всъщност колко му трябва на синия фен?! Три победи над скромни отбори като "Пирин", "Дунав" и "Славия" и хоп "Георги Аспарухов" ще се пръсне по шевовете. Това говори само за едно - публиката е жадна за победи и зрелище. Да, "Левски" не би "Лудогорец", но показа, че е жив и ще се бори. Феновете видяха огъня в очите на играчите, който дълго време беше угаснал. Затова нито капка страх и нито крачка назад!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай