Кметът на Монтана: Нямам притеснения от разследването

Не за първи път УЕФА праща сигнали, обяви Златко Живков

Кметът на Монтана: Нямам притеснения от разследването | StandartNews.com

Изненадан съм и съм учуден. Но по принцип съм спокоен и аз искам да знам дали има нещо след като проверяват, коментира кметът на Монтана Златко Живков по повод проверката, която прави МВР на футболния отбор в града по искане на УЕФА.

"Не за първи път проверяват български мачове. Спокоен съм, защото нямам никакво притеснение. Ние не стоим зад подобни истории. Щях да го подмина, ако не беше баражът днес. Някак странно ми стои това съвпадение. Малко некоректни излиза няколко часа преди провеждането на баража. Това е някаква опция за разконцентрирането на двата отбора. Иначе нямам никакво притеснение по отношение на мача. Нека го разследват. Аз също се надявам да науча, ако има нещо. По никакъв начин не се чувствам притеснен", заяви Живков пред Нова телевизия. 

Притеснението ми от днешната среща с Нефтохимик. Като идва сигналът от УЕФА, не знам дали е от днес. Не за първи път сигурно идват сигнали от там Нека да приемем, че е случайно, че това се случва няколко часа преди мача ни. В крайна сметка нека си свършат работата и проверят. Предполагам заради самия развой на мача. Имаше напрежение, скандали между момчетата. Предполагам, че трябва да питате тези, които проверяват. Чакам с интерес да науча. Радвам се, че има такова разследване, защото не се притеснявам от абсолютно нищо. Не вярвам. Може би от някъде щеше да излезе информация. Нека хората проверят. Ако може да ни оставят да си изиграем баражите на спокойствие", допълни кметът. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай