Испанка се глези с тениска на левскар

Испанка се глези с тениска на левскар | StandartNews.com

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев изведе своите играчи за първа тренировка след кратката почивка за Великден. На помощното игрище до "Герена" футболистите се подготвяха с добро настроени. Впечатление направи обаче една испанска репортерка, която бе на откритата тренировка на "сините" заедно с оператор. Журналистката си бе купила тениска на Мигел Бедоя от феншопа на "Левски".

Тя причака испанеца да се появи на терена, за да го помоли и за интервю след тренировката. Той бързо склони и се включи в загрявката. Преди да се захванат с бягане и ритане, футболистите влезнаха във фитнеса за около 20 минути. През това време от съблекалнята излезе спортният директор на "сините" Георги Иванов, който явно бе дошъл да поздрави играчите за празника. От почивния ден се възползваха и около 15 фена, които бяха дошли със своите деца да наблюдават заниманията на "Левски".

Вратарят на столичани Боян Йоргачевич закъсня малко, като дори не влезе във фитнеса. Той директно отиде на терена, където не направи пълноценна тренировка и малко след това влезе в съблекалнята. На игрището не присъстваха и Мики Орачев и румънецът Сърджан Лукин. Орачев има разтежеиние, а Лукин е с проблеми още преди дербито с "Лудогорец". Стойчо Стоев ще изведе "Левски" на стадион "Огоста" срещу "Монтана" на 6 май от 18:00 часа в мач от 37-я кръг на "А" група.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай