Хубчев:Биха ни заслужено

Хубчев:Биха ни заслужено | StandartNews.com

Треньорът на футболните ни национали Петър Хубчев призна, че Норвегия заслужено е победила България в

Лигата на нациите.

"Ако трябва да сме максимално коректни мисля, че заслужено загубихме. Ако знам, нямаше да ги правя промените. След като сме загубили значи не сме направили всичко както трябва", коментира националният селекционер след поражението с 0:1 от Норвегия в Осло.

„Бяхме надиграни, особено физически. Съвсем заслужено загубихме. Умората беше много голяма. Знам какво е състоянието на футболистите. Това е най-общо казано, но има доста дребни неща. Да, такъв футбол се изповядва тук, с много единоборства. Няма как да няма картони", заяви още Хубчев пред БНТ.

„Не помага по никакъв начин на нас резултатът от другия мач. Ние сами трябва да си помогнем. Не знам какво е състоянието на Пламен Илиев. След като сме загубили, значи е станало. Няма как тук да направя разбор", отсече  Хубчев. Длаче по-голям оптимист беше националът Симеон Славчев.

"Няма да позволим тези 90 минути да заличат всички мачове досега. Всички сме много задружни и ще се върнем много по-силни. Ние сме задружен и стойностен отбор и занапред ще го показваме. Отборът има голям потенциал, ние сме в началото на неговото преоткриване", коментира  Славчев .

„Няма да позволя да се говори негативно за отбора, защото досега показахме едно лице. Ние не сме машини, хора сме", каза още играчът.

Колкото до резултата в другия мач от групата – Словения – Кипър 1:1, Симеон Славчев коментира: „Отразява се така, че ще се постараем да покажем онова лице, както досега. Забравяме тези 90 минути и единни като юмрук ще ударим пак. Никой не е навел глава и нищо фатално не е станало. Ние сме единен отбор и наистина сме като семейство."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай