Хубчев зачеркна „Левски" и „Лудогорец" за националния отбор

Хубчев зачеркна „Левски" и „Лудогорец" за националния отбор | StandartNews.com

Селекционерът на "А" националния отбор Петър Хубчев обяви група от 20 футболисти за приятелската среща със Саудитска Арабия, която ще се проведе на 13-и ноември в португалската столица Лисабон.

В нея не попада нито един футболист от „Лудогорец" и „Левски". Интересното е, че разградчани са лидер в класирането и правят фурор в Лига Европа. При „сините" пък има четирима българи, които показват добро ниво и са титуляри във всеки мач. Става въпрос за Антонио Вутов, Васил Панайотов, Иван Горанов и стража Божидар Митрев.

Хубчев е повикал най-много футболисти от „ЦСКА-София" (3) – Николай Бодуров, Станислав Манолев и Антон Недялков. Прави впечатление, че двама от често попадащите в групата на националите – Кристиян Малинов и Божидар Чорбаджийски този път са аут. Деветият в класирането на Първа лига „Славия" може да се похвали с двама национали - Ивайло Димитров и Иван Минчев, колкото има и „Ботев" - Цветомир Панов и Тодор Неделев. В редиците на Хубчев има по един играч от „Пирин", „Черно море" и „Берое".

В списъка на легионерите прави впечатление, че в представителния тим се завръща Георги Миланов, който пропусна мачовете с Франция и Люксембург. 10-ката допълват Божиков, Чочев, Костадинов, Илиев, Славчев, Александров, Делев, Гълъбинов и капитана Ивелин Попов.

Тимът ще се събере на лагер-сбор на 8-и ноември от 12:30 часа на Националната футболна база Бояна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай