19:20 ч.

13.08.17

1 мин.

0

4

0

Херо: Не съм в "Лудогорец" за пари

от редактор |

Херо: Не съм в "Лудогорец" за пари

Знам какво се говори, но не съм в "Лудогорец" за пари, отсече Димитър Димитров. Новият треньор на шампионите се прибра днес в Бургас и говори пред журналисти на летището. 


Връщам се със смесени чувства, защото оставих хора, които се държаха много добре с мен, но по-една или друга причина съм взел това решение. Надявам се да е за добро, каза Херо.


Знам какво се говори и пише тук, затова искам да кажа, че ще вземам по-малко пари, отколкото в Казахстан. "Лудогорец" има нужда от обновление, защото бе напуснат от важни футболисти - Кафу, Паломино, допълни той. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 21:21 · 17.08.2017
Бе ти не си там за пари, ама и парите са от значение.
Потребител · 10:50 · 17.08.2017
да, не за пари - за много пари
Потребител · 09:53 · 17.08.2017
НА ТОЗИ МОНОПОЛИСТ И ОСТАНАЛИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ ПЛА6ТАМЕ ЗА СПОРТНИТЕ КАНАЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНО,ТАКА Е И С ГОРИВАТА.
Потребител · 09:51 · 17.08.2017
АЛ4ЕН Е КИРИЛ ДОМУС4ИЕВ,НЕ ХЕРО И ДЕРМЕНДЖИЕВ.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент