16:40 ч.

04.04.18

1 мин.

0

4

0

FIFPro иска УЕФА да разкара "ЦСКА-София" от евротурнирите

от редактор |

FIFPro иска УЕФА да разкара "ЦСКА-София" от евротурнирите

FIFPro (Съюзът на професионалните футболисти) настоява УЕФА да не допусне ЦСКА до евротурнирите, докато седем футболисти не получат парите си на стойност от един милион евро.


Играчите, на които трябва да бъде изплатена въпросната сума са Гуидо Ди Вани, Стивън Сънди, Сивърд Спрокел, Бернардо Тенгариня, Нилсън Антонио, Сержиньо и Юнес Бенжалюн, като се уточнява, че не е спазено арбитражно решение от 2015 година.


Поради тази причина FIFPro настоява от УЕФА да не играе в евротурнирите, ако стигне до тази част.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:37 · 16.04.2018
Собственици на ЦСКА АД, който не получи професионален лиценз за неизплатени дългове е Титан АД, да си искат парите от Титан АД. Футболният клуб е изтърпял своето наказание от лишаване от профеисонален лиценз и игра във В-група. Не може втори път да бъде наказаван футболниятт клуб. Неизплатените суми да си ги търсят от Титан АД.
Потребител · 21:42 · 17.04.2018
@Потребител Какъв "втори път" те гони пък тебе бе?? ТОЗИ клуб няма НИЩО ОБЩО С ОНЗИ КЛУБ. Литекс не е ЦСКА. И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ!!! Точка.
Потребител · 23:23 · 04.04.2018
Litex is NOT CSKA! And will never be!!!
Потребител · 18:47 · 04.04.2018
Ей микренския явно ТАМ (на FIFPro) не е пращал разяснението, че това не е ЦСКА, а Литекс. Крайно време е да го направи за да може да отпаднат и последните подозрения, че Литекс има нещо общо с ЦСКА.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент