Двоен трансферен удар за "Левски"

Двоен трансферен удар за "Левски" | StandartNews.com

Аниете вече е в отбора, Зубир идва до часове

Идвам за титлата, обяви испанецът

Антонио Аниете официално се върна в "Левски" и се присъедини към лагера на отбора в Правец. Испанският халф се включва в движение в подготовката, за да бъде готов за първия мач с "Марибор" в Лига Европа. Юношата на "Реал Сосиедад", който беше обгрижен от новото спортно-техническо ръководство в лицето на Николай Илиев и Андрей Желязков, подписа договор за една плюс една години.

"Изключително съм щастлив, че се върнах в "Левски". Имах желание да дойда пак тук. Сега в клуба има нови хора, но това се случва често навсякъде. Ще се опитаме да изградим синхрон с хората, с които не се познаваме. Очаквам да бъдем амбициозни и да спечелим максимума - първенството, купата... А също да се представим добре в Лига Европа", заключи Аниете.

Паралелно с него "Левски" се опитва да приключи трансфера и на Абделах Зубир. Мароканецът с френски паспорт мина медицинските прегледи и договори личните си условия, а накрая е бил решен и проблемът с бившия му клуб "Петролул", чийто синдик настояваше, че той все още има действащ договор с него. Очаква се до часове той също да се присъедини към лагера на отбора.

Сините искат повече билети от "Марибор"

"Левски" обяви, че преговаря с ръководството на "Марибор" за повече билети за първия двубой от Лига Европа в Словения на 14 юли. От "Герена" се аргументираха с огромния интерес на феновете към мача. В клубния сайт беше поместено съобщение, в което се казва: "Бихме искали да информираме всички наши привърженици, че водим интензивни преговори броят на предвидените 600 билета (които са 5% от пълния капацитет на стадиона, съгласно регламента на турнира) в сектора на гостуващия отбор, да бъде увеличен."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай